محل تبلیغات شما

خیلی وقت‌ ها روابط مان با شکست مواجه می ‌شوند. اگر بخاطر کاری که یکی از شما انجام داده یا حرفی که زده، سوءتفاهمی اتفاق بیفتد، می ‌تواند رابطه را با شکست روبه ‌رو کند.

خوشبختانه چیزهای شکسته شده قابل ترمیم هستند. البته گاهی‌ اوقات. وقتی رابطه ‌ای خاتمه می ‌یابد، باید اول از خودتان سوال کنید آیا این رابطه ارزش نجات دادن را دارد؟ آیا واقعا می‌ خواهید آن رابطه را ادامه دهید؟ آیا طرف تان همان کسی است که بخواهید با او بمانید؟ اگر اینطور نیست، پیشنهاد می ‌کنیم برای ترمیم رابطه ‌تان با او، وقت نگذارید.

از طرف دیگر، اگر برای دوستی و رابطه با آن فرد ارزش قائل هستید و آن رابطه برای تان اهمیت دارد، پس باید به هر طریق ممکن تلاش لازم برای ترمیم آن رابطه را صرف کنید.

سوال اینجاست که چطور باید این کار را انجام دهید؟  با ما همراه باشید تا راهنمایی لازم را انجام دهم

در هر رابطه ای، هر قدر مهم و خوب و پایدار، گاهی مشکلاتی پیش می آید که هر دو طرف یا یکی از آن ها آن قدر دلگیر و دل شکسته می شود که نمی تواند مانند قبل در رابطه بماند ،چراکه فکر می کند احساسات ش نادیده گرفته شده، طرف مقابل او را درک نکرده یا به گونه ای به او توهین کرده است. معمولا هر کس برای خود توجیهی دارد و از زاویه دید خود به مشکل نگاه  می کند ونیز کمتر کسی سهم خود را در بروز مشکل می پذیرد؛ به همین دلیل نه تنها مشکل حل نمی شود، بلکه حس ناراحتی و دلشکستگی نیز بیشتر خواهد شد. اما در این مواقع چه باید کرد؟ اگر نتوان به سادگی از رابطه خارج شد، چگونه باید بار غم و غصه ناشی از مشکلات موجود را کمی سبک تر کرد تا بتوان در فرصتی مناسب، تصمیم درستی گرفت

شکستن دیوارهای اعتماد

وقتی رابطه ای به هر دلیل با مشکل مواجه شود، اولین چیزی که ضربه می بیند، اعتماد و اطمینانی است که پایه های محکم یک رابطه را تشکیل می دهد و وقتی این دیوارها آسیب ببینند یا فرو بریزند، نخستین چیزی که برای بازسازی آن لازم است، زمان است. وقتی مشکلی در رابطه به وجود می آید، مثلا خیانت یکی از طرفین اتفاق می افتد، نمی توان از شخص آسیب دیده انتظار داشت خیلی زود مشکل را پشت سر بگذارد؛ چراکه زمان برای جبران و ترمیم این رابطه نیاز است.

همچنین بدانیم در مدتی که طرفین به یکدیگر زمان می دهند، هر کس باید به طور فردی مشکل را بررسی کرده یا کسی را داشته باشد که بتواند به او کمک کند. در این مدت نیز روابط باید عادی شود تا از شدت خشم و هیجان دو طرف، به ویژه شخص آسیب دیده، کم شود. در کنار آن لازم است به مشاور یا متخصص مراجعه شود؛ البته اگر هر دو با هم به مشاور مراجعه کنند، قطعا نتیجه بهتری می گیرند و البته یادمان باشد که گذشت زمان هم عامل بسیار مهمی است.

افزایش مهارت های ارتباطی

وم حل مسئله و برقراری ارتباط موفق بعد از شکست در رابطه بیشتر احساس می شود؛ اینکه دو طرف مراقب ارتباط خود باشند و راه های مختلف برای رسیدن به نتیجه بهتر را امتحان کنند، بسیار مهم است. ولی وقتی مشکلی در ارتباط به وجود می آید، حتما برای رویارویی با مشکل و به حداقل رساندن آسیب های جانبی آن به مهارت احتیاج داریم؛ خوب گوش کردن نیز یکی از مهارت های مهم اجتماعی است. وقتی ما حرف های طرف مقابل را فقط می شنویم، اما توجه لازم را نداریم، طبیعی است که نتوانیم طرف مان را درک کنیم؛ چون متوجه خواسته های واقعی او نمی شویم؛ بهتر است سعی کنیم با توجه به شناختی که از طرف مقابل داریم، متوجه رفتار او بشویم؛ نه اینکه فقط تعبیر خود را داشته باشیم. افراد باید بتوانند معنای جدیدی به گفته هایی که از همسرشان می شنوند، بدهند و وما همان برداشت های قبلی را نداشته باشند.

تمرکز بر خود

بهتر است وقتی مشکلی پیش می آید، همسران ابتدا بیشتر بر رفتار خود تمرکز کنند، نه طرف مقابل تا شناخت بیشتری از خود داشته باشند. در واقع ما باید ببینیم وقایع و اتفاقات چه تاثیری بر ما می گذارند و چه چیزی باعث می شود به اصطلاح از کوره در برویم و حالمان بد شود. اگر بتوانیم با دقت و باحوصله جوابی برای این سوالات پیدا کنیم، بهتر و  بیشتر با نقاط ضعف و قوت خود آشنا می شویم و کمک زیادی به بهبود رابطه مان خواهیم کرد.

ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

با شکست عشقی و تلخی برهم خوردن رابطه چگونه کنار بیاییم؟

بایدها و نباید ها در بازگرداندن عشق از دست رفته

برای بازگرداندن همسر سابق به رابطه، این اشتباهات را انجام ندهید

8 مورد از مشخصات یک مرد جنتلمن!

چگونه عشق از دست رفته‌ی خود را با استفاده از قانون جذب بازگردانیم؟!

رابطه ,های ,مشکل ,لازم ,ترمیم ,کند ,رابطه را ,یکی از ,طرف مقابل ,در رابطه ,وقتی مشکلی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها